Táplálék-kiegészítők

GAL Kreatin

GAL Kreatin, 3 g x 30 adag 
Ugyan főleg testépítők körében ismert, de annyi előnyös hatással rendelkezik, és egy kísérletben még jelentősen meg is nyújtotta az egerek élethosszát… Nem bírtuk hát ki, hogy fel ne vegyük termékkörünkbe, a kreatint körülvevő igazságtalan, pejoratív szemlélet ellenére sem.

Bővebben...

GAL Glicin 250g és 500g

GAL Glicin 
A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége kb a normál kristálycukoréval megegyező. 

Bővebben...

GAL Bimuno flóra rost-komplex

GAL Bimuno® flóra rost-komplex (150g, 60 adag)
A Bimuno® az anyatejben is megtalálható vízoldékony rostok, 
az ún. galaktooligoszacharidok (GOS) egy speciális arányú keveréke.

Bővebben...

GAL Kollagén peptidek

GAL Kollagén peptidek
Termékünkben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a fölszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli.

Bővebben...

GAL Magnézium-Aszkorbát

GAL Magnézium-Aszkorbát por (200 g, 100 adag) 
A magnézium-citrát jól hasznosul, azonban sokaknak hasmenést okoz. A magnézium-citrát a magnézim citromsavval alkotott sója, míg a magnézium-aszkorbát a C-vitaminnal alkotott sója, méghozzá annak természetes (L-) formájával. Nem okoz hasmenést és a magnézium mellett C-vitamin forrás is egyben. A hagyományos C-vitaminnál kevésbé savas/savanyú, így gyermekek és kapszulákat nehezen nyelő felnőtek számára is ideális.

Bővebben...

GAL Laktoferrin plus

GAL Laktoferrin plus (120g, 60 adag)

A laktoferrin az a fehérje, amelyik az anyatejben található előtejet (kolosztrumot) annyira értékessé teszi. 

Bővebben...

space

space

GAL
It's our life